GDPR Compliance

The app used for assuring the GDPR/CCPA compliance of this site, collects your IP and the email address in order to process the data. For more check Privacy Policy

Data Rectification

You can use the link below to update your account data if it is not accurate.

Data Portability

You can use the links below to download all the data we store and use for a better experience in our store.

Access to Personal Data

You can use the link below to request a report which will contain all personal information that we store for you.

Right to be Forgotten

Use this option if you want to remove your personal and other data from our store. Keep in mind that this process will delete your account, so you will no longer be able to access or use it anymore.

Handmade jewelry

Produsele Selebry sunt ├«n ├«ntregime confec╚Ťionate de noi, ├«n atelierul din Bucure╚Öti, din pasiune pentru bijuteriile handmade. Punem accentul pe durabilitate, astfel am ales s─â confec╚Ťionam accesoriile din materiale de calitate.

Un simbol al frumuse╚Ťii, cu impact pozitiv asupra st─ârii de spirit, bijuteriile au capacitatea de a eviden╚Ťia personalitatea femeilor! Astfel, bjuteriile sunt mai mult dec├ót simple accesorii.

Pentru noi, fiecare detaliu conteaz─â, de aceea suntem la curent cu tendin╚Ťele ├«n mod─â. Elementele principale care definesc brandul Selebry sunt cristalele, dar mai ales perlele. Perlele au fost pre╚Ťuite ├«nc─â din cele mai vechi timpuri, reprezent├ónd puritate ╚Öi ├«n╚Ťelepciune.

Confec╚Ťionarea accesoriilor

Selec╚Ťia elementelor

Atunci când alegem elementele, calitatea și autenticitatea sunt cele care primează. Fiecare
element are o importan╚Ť─â deosebit─â pentru noi, iar ├«mbinarea acestora ne ofer─â posibilitatea de a crea bijuterii unice ╚Öi pline de semnifica╚Ťii.

Crearea accesoriilor

Pentru noi, confec╚Ťionarea bijuteriilor reprezint─â o modalitate de exprimare, misiunea noastr─â fiind de a ├«mbina emo╚Ťia cu dragostea pentru frumos.

Împachetarea și livrarea

Toate accesoriile Selebry sunt┬áambalate ├«n cutii de tip cadou, iar livrarea se realizeaz─â prin curier. De asemenea, pute╚Ťi ridica personal produsele din Bucure╚Öti (detaliile privind adresa se vor discuta la plasarea comenzii).

Posibilitatea de personalizare a accesoriilor

Ne place s─â cre─âm produse noi, de aceea ├«╚Ťi oferim posibilitatea de personalizare a bijuteriilor. Fie c─â este vorba de schimbarea elementelor, a sistemului de prindere sau a culorii, scrie-ne ╚Öi ├«╚Ťi vom confec╚Ťiona un produs unic, special pentru tine.

Mul╚Ťumirea clientelor este prioritatea ╚Öi bucuria noastr─â!

Scrie-ne și putem stabili o întâlnire pentru a proba accesoriile preferate

╚śtim c├ót de important─â este probarea accesoriului ├«nainte de marele eveniment. Dac─â e╚Öti din Bucure╚Öti, putem stabili o ├«nt├ólnire pentru a proba accesoriile preferate.

0+
ani experien╚Ť─â
0+
cliente
0+
produse personalizate
0+
produse pe site-ul nostru