Jewelry & Bridal Accessories

(handmade)

Selebry este un brand lansat în 2022 care pune accentul pe calitate și durabilitate. Pentru
noi, fiecare detaliu conteaz─â. De aceea, alegem cu aten╚Ťie materialele ╚Öi ╚Ťinem cont de preferin╚Ťele clien╚Ťilor.

Ce ne caracterizeaz─â?

ÔÇó flexibilitatea fa╚Ť─â de dorin╚Ťele clien╚Ťilor ╚Öi comunicarea eficient─â cu ace╚Ötia. Identific─âm nevoile, dorin╚Ťele acestora ╚Öi oferim consultan╚Ť─â ├«n alegerea accesoriului potrivit. Dac─â este
cazul, modific─âm accesorii existente pe site sau cre─âm altele de la 0 pentru a satisface fiecare dorin╚Ť─â.

Gam─â de produse Selebry

Bijuterii din argint și aur

├Än procesul de creare a bijuteriilor, utiliz─âm elemente de cea mai ├«nalt─â calitate. Astfel, materiale precum argintul, aurul sunt alese cu mare aten╚Ťie pentru a rezista ├«n timp ╚Öi a p─âstra calitatea ini╚Ťial─â intact─â. Fiecare produs este creat manual ├«n atelierul nostru.

De╚Ťinem autoriza╚Ťia nr. 0013187 / 13.02.2024 pentru efectuarea de opera╚Ťiuni cu metale pre╚Ťioase ╚Öi pietre pre╚Ťioase, eliberat─â de Autoritatea Na╚Ťional─â pentru Protec╚Ťia Consumatorilor (ANPC). Garan╚Ťia pe care o oferim clien╚Ťilor nostri include faptul c─â bijuteria este din metal pre╚Ťios. Fiecare bijuterie ├«n parte este controlat─â, verificat─â ╚Öi marcat─â (dac─â este cazul) de c─âtre Autoritatea Na╚Ťional─â pentru Protec┼úia Consumatorilor, pentru efectuarea de opera╚Ťiuni cu metale pre╚Ťioase ╚Öi pietre pre╚Ťioase.

Accesorii de p─âr, cercei, br─â╚Ť─âri (placate cu argint sau aur)

Am creat peste 180 de produse precum accesorii de p─âr, cercei ╚Öi br─â╚Ť─âri placate cu argint/aur sau din zirconiu. Atunci c├ónd alegem elementele, calitatea ╚Öi autenticitatea sunt cele care primeaz─â.

Confec╚Ťionarea accesoriilor

Selec╚Ťia materialelor

Fiecare material are o importan╚Ť─â deosebit─â pentru noi, iar ├«mbinarea acestora ne ofer─â
posibilitatea de a crea bijuterii ╚Öi accesorii unice ╚Öi pline de semnifica╚Ťii.

Crearea accesoriilor

Confec╚Ťionarea accesoriilor Selebry presupune multe ore de munc─â, dar ╚Öi pasiune.

Împachetarea și livrarea

Toate accesoriile Selebry sunt┬áambalate ├«n cutii de tip cadou, iar livrarea se realizeaz─â prin curier. De asemenea, pute╚Ťi ridica personal produsele din Bucure╚Öti (detaliile privind adresa se vor discuta la plasarea comenzii).

Posibilitatea de personalizare a accesoriilor

Ne place s─â cre─âm produse noi, de aceea ├«╚Ťi oferim posibilitatea de personalizare a acestora. Fie c─â este vorba de schimbarea materialelor, a sistemului de prindere sau a culorii, scrie-ne ╚Öi ├«╚Ťi vom confec╚Ťiona un produs unic, special pentru tine.

0+
ani experien╚Ť─â
0+
cliente
0+
produse personalizate
0+
produse pe site-ul nostru