Cercei lut polimeric

Cercei lut polimeric

Handmade jewelry

Produsele Selebry sunt ├«n ├«ntregime confec╚Ťionate de noi, ├«n atelierul din Bucure╚Öti, din pasiune pentru bijuteriile handmade. Punem accentul pe durabilitate, astfel am ales s─â confec╚Ťionam accesoriile din materiale de calitate.

Un simbol al frumuse╚Ťii, cu impact pozitiv asupra st─ârii de spirit, bijuteriile au capacitatea de a eviden╚Ťia personalitatea femeilor! Astfel, bjuteriile sunt mai mult dec├ót simple accesorii.

Pentru noi, fiecare detaliu conteaz─â, de aceea suntem la curent cu tendin╚Ťele ├«n mod─â. Elementele principale care definesc brandul Selebry sunt cristalele, dar mai ales perlele. Perlele au fost pre╚Ťuite ├«nc─â din cele mai vechi timpuri, reprezent├ónd puritate ╚Öi ├«n╚Ťelepciune.

Confec╚Ťionarea accesoriilor

Selec╚Ťia elementelor

Atunci când alegem elementele, calitatea și autenticitatea sunt cele care primează. Fiecare
element are o importan╚Ť─â deosebit─â pentru noi, iar ├«mbinarea acestora ne ofer─â posibilitatea de a crea bijuterii unice ╚Öi pline de semnifica╚Ťii.

Crearea accesoriilor

Pentru noi, confec╚Ťionarea bijuteriilor reprezint─â o modalitate de exprimare, misiunea noastr─â fiind de a ├«mbina emo╚Ťia cu dragostea pentru frumos.

Împachetarea și livrarea

Toate accesoriile Selebry sunt┬áambalate ├«n cutii de tip cadou, iar livrarea se realizeaz─â prin curier. De asemenea, pute╚Ťi ridica personal produsele din Bucure╚Öti (detaliile privind adresa se vor discuta la plasarea comenzii).

Posibilitatea de personalizare a accesoriilor

Ne place s─â cre─âm produse noi, de aceea ├«╚Ťi oferim posibilitatea de personalizare a bijuteriilor. Fie c─â este vorba de schimbarea elementelor, a sistemului de prindere sau a culorii, scrie-ne ╚Öi ├«╚Ťi vom confec╚Ťiona un produs unic, special pentru tine.

Mul╚Ťumirea clientelor este prioritatea ╚Öi bucuria noastr─â!

Scrie-ne și putem stabili o întâlnire pentru a proba accesoriile preferate

╚śtim c├ót de important─â este probarea accesoriului ├«nainte de marele eveniment. Dac─â e╚Öti din Bucure╚Öti, putem stabili o ├«nt├ólnire pentru a proba accesoriile preferate.

0+
ani experien╚Ť─â
0+
cliente
0+
produse personalizate
0+
produse pe site-ul nostru