Cum sa iti alegi accesoriul de par daca urmeaza sa fii mireasa

Cum sa iti alegi accesoriul de par daca urmeaza sa fii mireasa

Când vine vorba de alegerea ținutei pentru nunta ta, gândește-te la stilul personal și lasă-ți frumusețea naturală să strălucească. Ziua nunții este un eveniment cu totul special de care trebuie să te bucuri la maxim, dar pentru care trebuie să te pregătești din timp, fiind atentă la cele mai mici detalii.

Cea mai importantă regulă atunci când alegi un accesoriu de păr pentru rochia de mireasă este să te asiguri că acesta se potrivește cu stilul, design-ul și culoarea rochiei, dar și cu coafura.

Stilul personal

Primul lucru de luat în considerare la alegerea accesoriilor pentru păr este stilul personal și tematica nunții tale. Caută piese care te reprezintă, care îți scot în evidență calitățile! Ține cont de forma feței și podoaba capilară. 

Rochia de mireasă

Cea mai importantă piesă vestimentară este cu siguranță rochia de mireasă. Asigură-te că accesoriul de păr se potrivește cu stilul rochiei pentru a nu o acoperi sau o suprima.

Dacă rochia ta este mai simplă, poți alege un accesoriu de păr mai îndrăzneț, cum ar fi o diademă, coroniță mai bogată, cu flori sau elemente strălucitoare (perle, cristale).

Dacă rochia de mireasă are un design elegant și sofisticat, atunci ar fi bine să te orientezi către accesorii mai simple: ace pentru coc, piepteni, bentițe subțiri. Culoarea rochiei este de asemenea importantă.

Coafura

Sfatul nostru este să achiziționezi accesoriul de păr după ce stabilești ce coafură vei purta la nuntă!

Tipul de păr

Este important să ții cont de grosimea părului la achiziționarea accesoriului.

Miresele cu părul mai subțire ar putea dori să poarte piese mai mari sau mai grele, dar care pot avea tendința de a cădea sau de a se deplasa în timpul nunții.

Dacă părul este mai gros, atunci vei putea purta cu ușurință accesorii mai voluminoase.

Este important să te simți confortabil și frumoasă cu accesoriul de păr pe care îl alegi pentru rochia de mireasă.

Alegerea accesoriului din timp

Te sfătuim să nu lași totul pe ultima sută de metri. După ce te hotărăști ce coafura vei purta în ziua nunții, caută din timp un accesoriul de păr care te caracterizează, în ton cu părul, rochia de mireasă și tematica nunții tale. Termenul de livrare a produselor noastre poate varia între 2 și 9 zile, în funcție de numărul de comenzi. De aceea, pentru a purta accesoriul preferat, plasează comanda din timp! :)