Cum sa iti alegi accesoriul de par daca urmeaza sa fii mireasa

Cum sa iti alegi accesoriul de par daca urmeaza sa fii mireasa

C├ónd vine vorba de alegerea ╚Ťinutei pentru nunta ta, g├ónde╚Öte-te la stilul personal ╚Öi las─â-╚Ťi frumuse╚Ťea natural─â s─â str─âluceasc─â. Ziua nun╚Ťii este un eveniment cu totul special de care trebuie s─â te bucuri la maxim, dar pentru care trebuie┬ás─â te preg─âte╚Öti din timp, fiind atent─â la cele mai mici detalii.

Cea mai importantă regulă atunci când alegi un accesoriu de păr pentru rochia de mireasă este să te asiguri că acesta se potrivește cu stilul, design-ul și culoarea rochiei, dar și cu coafura.

Stilul personal

Primul lucru de luat ├«n considerare la alegerea┬áaccesoriilor┬ápentru p─âr┬áeste stilul personal ╚Öi tematica nun╚Ťii tale. Caut─â piese care te reprezint─â, care ├«╚Ťi scot ├«n eviden╚Ť─â calit─â╚Ťile! ╚Üine cont de forma fe╚Ťei ╚Öi podoaba capilar─â.┬á

Rochia de mireas─â

Cea mai important─â pies─â vestimentar─â este cu siguran╚Ť─â rochia de mireas─â.┬áAsigur─â-te c─â accesoriul de p─âr se potrive╚Öte cu stilul rochiei pentru a nu o acoperi sau o suprima.

Dac─â rochia ta este mai simpl─â, po╚Ťi alege un accesoriu de p─âr mai ├«ndr─âzne╚Ť, cum ar fi o diadem─â, coroni╚Ť─â mai bogat─â, cu flori sau elemente str─âlucitoare (perle, cristale).

Dac─â┬árochia de mireas─â are un design elegant ╚Öi sofisticat, atunci ar fi bine s─â te orientezi c─âtre accesorii mai simple: ace pentru coc, piepteni, benti╚Ťe sub╚Ťiri.┬áCuloarea rochiei este de asemenea important─â.

Coafura

Sfatul nostru este s─â achizi╚Ťionezi accesoriul de p─âr dup─â ce stabile╚Öti ce coafur─â vei purta la nunt─â!

Tipul de p─âr

Este important s─â ╚Ťii cont de grosimea p─ârului la achizi╚Ťionarea┬áaccesoriului.

Miresele cu p─ârul mai sub╚Ťire ar putea dori s─â poarte piese mai mari sau mai grele, dar care pot avea tendin╚Ťa de a c─âdea sau de a se deplasa ├«n timpul nun╚Ťii.

Dac─â p─ârul este mai gros, atunci vei putea purta cu u╚Öurin╚Ť─â accesorii mai voluminoase.

Este important s─â te sim╚Ťi confortabil ╚Öi frumoas─â cu accesoriul de p─âr pe care ├«l alegi pentru rochia de mireas─â.

Alegerea accesoriului din timp

Te sf─âtuim s─â nu la╚Öi totul pe ultima sut─â de metri. Dup─â ce te hot─âr─â╚Öti ce coafura vei purta ├«n ziua nun╚Ťii, caut─â din timp un┬áaccesoriul┬áde p─âr care te caracterizeaz─â, ├«n ton cu p─ârul, rochia de mireas─â ╚Öi tematica nun╚Ťii tale. Termenul de livrare a┬áproduselor noastre┬ápoate varia ├«ntre 2 ╚Öi 9 zile, ├«n func╚Ťie de num─ârul de comenzi. De aceea, pentru a purta accesoriul preferat, plaseaz─â comanda din timp! :)